Valparna har fyllt 8 veckor och i måndags 16/11 gick alla valpar igenom vetrinärbesiktningen utan anmärkningar. Samma dag flyttade Dexter (Moscow Mule) och Dobby (Espresso Martini) till sina nya familjer ❤. 

De övriga flyttar senare i veckan. Bibbi (Bloody Mary) flyttar till Umeå, Harry (Mudslide) till Vendelsö, Dexter (Moscow Mule) flyttar till Gnesta och Harley (Harvey Wallbanger) kommer att bo i Södertälje med bibehållen avelsrätt. Impa (Cosmopolitan) stannar hos oss i kenneln tillsvidare.

 

Valparna är nu 7 veckor.

Valparna är nu 7 veckor gamla och igår fick alla småttningar bekanta sig med vad som finns ute i stora världen, valparna började försiktigt. Sen blev det full fart. Alla valpar har fått ett nytt hem förutom Mudslide, de som besökt honom tackade nej igår.

Så nu letar vi efter ett bra hem till Mudslide, vår lilla kavata krabat som gör allt för att få vara med där det händer saker. 

 

Mudslide

Valparna 6 veckor

Valparna vaknar prick 07:00 varje morgon och väcker hela familjen. Alla är väldigt företagsamma och sticker ur hagen så fort möjlighets ges. 

Dottie diar valparna ungefär tre gånger per dag och de äter mer och mer vanlig mat. Valparna är ute och leker med alla Bonnie,Twiggys och Dotties leksaker och provsmakar gärna på det som är i närheten.  

Vi bjuder denna vecka på bilder från verkligheten.Det är inte alltid enkelt att få små valpar att vara stilla. Men det är väl ett friskhetstecken? Livliga, pigga och glada är de allihop iallafall. 

 

Impa (Cosmopolitan) 6 veckor.

Moscow Mule 6 veckor

Harvey Wallbanger 6 veckor

Espresso Martini 6 veckor

Bibbi (Bloody Mary) 6 veckor.

Mudslide 6 veckor

Valparna fyra veckor

Valparna är nu fyra veckor och börjar upptäcka världen. Dom har börjat äta riktig mat, fått klorna klippta, blivit avmaskade och fått hälsa på storasyster Twiggy och tant Bonnie. De leker och busar med varandra och skriker högt när någon är i närheten. Valparna har gjort rymningsförsök och Mudslide lyckades en gång. 

Mamma Dottie tar ledigt från sina barn mer och mer, men kommer som ett skott om valparna ropar. 

Tikarna, Cosmopolitan och Bloody Mary - båda är tingade.

Harvey Wallbanger (hane) - tillgänglig.

Mudslide (hane) - Tillgänglig

Espresso Martini (hane) - Tillgänglig.

Moscow Mule (hane) - Tillgänglig

Valparna

Den 7/10 är valparna 16 dygn gamla och idag har samtliga valpar börjat att kravlat runt ordenligt och tittar på omvärden och lyssna efter mamma Dottie.

Espresso Martini (hane)

Espresso Martini föddes som  valp nummer ett, han är kolsvart med vita tecken.

 

Kontakta kenneln vid intresse.

Harvey Wallbanger (hane)

Harvey Wallbanger föddes som valp nummer två och är svart med vita tecken.

Kontakta kenneln vid intresse

Cosmopolitan(tik)

Cosmopolitan föddes som valp nummer tre, hon är svart med tan tecken. 

Cosmopolitan är reserverad.

Moscow mule (hane)

Moscow mule föddes som valp nummer fyra, Moscow mule var den minsta valpen och är svart och vit. Moscow mule är väldigt lik sin mamma.

Kontakta kenneln vid intresse.

Mudslide (hane)

Mudslide föddes som valp nummer  fem, Mudslide var den största valp som föddes i kullen. 

Kontakta kenneln vid intresse.

Bloody Mary (tik)

Bloody Mary föddes som valp nummer sex och den sista i denna kull, Bloody Mary är svartsobel. 

Bloody Mary är reserverad.

Ticket to wins första kull är uppkallade efter olika drinkar som innehåller vodka, inom familjen har vi fått en nyexaminerad bartender och namnen på valparna blev resultatet av samtal om drikar och deras ursprung. 

 

Dottie födde alla valpar på 1,5 timme  självständigt, självklart var matte och husse med under hela förloppet.

Bild på Dottie och Willie